kontioparmas1still
Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan Ilkka Heiskanen ja Heikki Hela. Kuva: Solar Republic

Nelosella kahden tuotantokauden verran pyörineestä Kummeli esittää: Kontio & Parmas -komediasarjasta tehdään valkokangaselokuva, jonka ensi-ilta on syksyllä 2021. Solar Republic Oy:n ensimmäisen elokuvatuotannon ohjaa myös sarjaversion ohjannut Aleksi Mäkelä ja käsikirjoituksen laativat Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen.

Elokuvassa Silvennoisen näyttelemä Kontio on jäänyt eläkkeelle, mutta joutuu palaamaan Parmaksen (Elsa Saisio) avuksi pelastamaan Valkeakosken uhkaavalta tuholta. Sarjan näyttelijöistä mukana ovat myös Timo Kahilainen, Ilkka Heiskanen, Mari Perankoski, Ernest LawsonHeikki Hela, Ylermi Rajamaa, Linda Wiklund, Arja Koriseva ja Kaisa Hela.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan levitysoikeudet on hankkinut Nelonen Media, jolta on tulossa levitykseen myös Syke-televisiosarjaan pohjautuva elokuva. Sykkeen tapaan myöskään Kontiolla & Parmaksella ei ainakaan toistaiseksi ole Elokuvasäätiön tuotantotukea takanaan.

Kummeli-porukka on tehnyt tähän mennessä viisi elokuvaa, joista viimeisimmän Mäkelä ohjasi. Katsojia näille kertyi yhteensä 948 000 kappaletta.

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai 30.10.

comeplayjul theboy2juliste

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

viimeisetjuliste naurunvarjollajuliste fuckingwithnobodyjuliste tunturintarinajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja