Lenka Hellstedtin (Minä ja Morrison) ohjaaman Maata meren alla -draamakomedian traileri on nähtävillä nyt Elokuvauutiset.fi:n Youtube-kanavalla. Suomessa ja Berliinissä kuvatun elokuvan pääosissa nähdään mm. Amira Khalifa, Matti Ristinen ja Marja Packalén.

 

Maata meren alla kertoo Idasta (Amira Khalifa), joka on adoptoitu 3-vuotiaana Suomeen Afrikasta. Äitinsä Katin (Marja Packalén) kanssa suomalaisessa pikkukylässä yhä asuva Ida on kouluttautunut ompelijaksi, mutta työnhaku ei näytä tuottavan tulosta. Ex-aktivistiäidin yritykset puuttua tyttärensä elämään, suorapuheinen Ida tyrmää. Ystävänsä Villen (Matti Ristinen) rohkaisemana Ida löytää itsestään halun ja voiman lähteä liikkeelle – Berliiniin - ja todistaa äidilleen, että pärjää myös omillaan. Ida haluaa itsenäistyä, ihastua ja löytää oman paikkansa maailmassa. 


 
Lenka Hellstedtin (Minä ja Morrison) ohjaama Maata meren alla on todenmakuinen draamaelokuva aikuistumisesta, perhesiteistä, rakkauden kaipuusta ja hyväksytyksi tulemisesta. Elokuva on koskettava kasvutarina, jonka hersyvä komiikka syntyy arjen pienistä asioista. Kotimaan tapahtumien lisäksi tarinassa tärkeä osa on Berliinillä, jossa elokuvaa on myös kuvattu.

 

 

 

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Keskiviikko 28.7.

petterikaniinijulisteuusi

Perjantai 30.7.

petterikaniinijulisteuusi petterikaniinijulisteuusi

petterikaniinijulisteuusi

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

luokkakokous3jul perunajuliste2 sihjajuliste lapinlahtijul

Lisää kotimaisia ensi-iltoja