dumplindvd

DUMPLIN'
Yhdysvallat 2018

Ohjaus: Anne Fletcher
Käsikirjoitus: Kristin Hahn
Tuotanto: Michael Costigan, Kristin Hahn, ym.
Pääosissa: Danielle Macdonal, Odeya Rush, Jennifer Aniston

1 tunti 38 minuuttia

Suoraan Netflixille myyty, nyttemmin jopa Suomessa myös DVD-levitykseen päässyt Dumplin’ on varmasti hyväntahtoinen elokuva, mutta ei kovin kiinnostava sellainen.

Dickson (Danielle Macdonald) on teini-ikäinen ylipainoinen tyttö, joka on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa lähinnä samanmuotoisen tätinsä (Hillary Begley) ja normaalipainoisen parhaan ystävänsä (Odeya Rush) seurassa. Sitten täti kuolee ja Dickson joutuu opettelemaan elämään kahdestaan paikallisista kauneuskilpailuista elävän ja niiden nimeen vannovan äitinsä (Jennifer Aniston) kanssa. Vaikka äiti ei niin sanokaan, Dickson kokee olevansa ulkomuodoltaan aivan muuta kuin mitä äitinsä toivoisi. Todistaakseen oman itsetuntonsa korkeamman tason hän ilmoittautuu mukaan äitinsä valvomiin kauneuskilpailuihin. Siinä ohessa koetaan ensirakkauskin komeaan poikaan.

Kymmenisen vuotta sitten muutaman hyvin menestyneen romanttisen komedian ohjanneen Anne Fletcherin uusin elokuva näyttää ja tuntuu juuri siltä, mitä se onkin: tv-elokuvalta. Sokeroidun tarinan kertojien vilpittömyyteen uskoo mielellään, mutta ei tekijöiden vilpittömyyskään muuta fantasiaa todeksi. Ehkä se kuitenkin saa tietyt katsojat näkemään lihavat ihmiset toisenlaisessakin valossa.

1tahtea1tahtea

 

LISÄMATERIAALI:

Ei lisämateriaalia..

 

DVD-JULKAISU:

Julkaisija: SF Studios
Tekstitys: suomi, ruotsi, ym.
Ääni: Dolby Digital 5.1
Kuva: 2,35:1
Levyjä: 1

7u

Erittäin pehmeä kuva.

 

TALLENNEFORMAATIT:

dvd blu ray ultrahdlogo
kuvio kylla    

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai

 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

nakemiinneuvostoliittojuliste viimeisetjuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja