daddyshome2bd

DADDY'S HOME 2
Yhdysvallat 2017

Ohjaus: Sean Anders
Käsikirjoitus: Sean Anders, John Morris
Tuotanto:  John Morris, Adam McKay, Will Ferrell, Chris Henchy, Kevin Messick
Pääosissa: Mark Wahlberg, Will Ferrell, John Lithgow, Mel Gibson

1 tunti 39 minuuttia

Sean Andersin ohjaama ensimmäinen Daddy's Home (2015) ei ollut sekään onnistunut elokuva, mutta jatko-osa alkoi kiinnostaa siinä vaiheessa, kun Mel Gibson liittyi näyttelijäkaartiin. Pettymys oli sitäkin suurempi, sillä Daddy's Home 2 ei ole onnistunut missään muussa kuin heittämään hukkaan Gibsonin ja John Lithgow'n kaltaiset näyttelijävoimat.

Anders ja John Morris ovat kirjoittaneet ensimmäisen osan toiston vaihtamalla taisteluparit Mark Wahlbergin ja Will Ferrellin näyttelemistä isäukoista näiden isäukkoihin. Gibson nähdään Wahlbergin kovishahmo Dustyn vielä kovempana isänä, joka ei ymmärrä Bradin ja tämän isän (Lithgow) hempeää ja hempeilevää suhdetta. Yhteisestä joulunvietosta on tulossa ratkiriemukas, kun Dusty kantaa kaunaa isälleen tämän naisseikkailuista ja Bradin isä yrittää salata avioeronsa pojaltaan.

Kohtalaisen onnistuneella Sex Drivella (2008) jonkinasteisen läpimurron tehnyt Anders on keskittynyt enemmän käsikirjoittamiseen kuin ohjaamiseen, vaikka Daddy's Home 2 onkin jo hänen kuudes ohjauksensakin. Se on yksinkertaisesti osoitus siitä, ettei Andersilla ole minkäänlaisia edellytyksiä elokuvaohjaajan ammattiin. Hän ei ymmärrä rytmistä ja ajoituksesta mitään, sen lisäksi elokuvien visuaalinen toteutus kalpenee melkeinpä kaikille halvoillekin tv-elokuville. 

Liki 100-minuuttisessa Daddy's Home 2:ssa on ehkä sadaosan verran hauskoja hetkiä, joista niistäkin Gibson ja Lithgow ovat vastuussa. 

1tahtea


LISÄMATERIAALI:

Ei lisämateriaalia.

BLU-RAY-JULKAISU:

Julkaisija: 20th Century Fox
Tekstitys: Suomi, norja, tanska, ruotsi
Ääni: Dolby Atmos
Kuva: 16:9 (1,78:1)
Levyjä: 1

7u

dvd blu ray

Ensi-illat

Keskiviikko 27.10.

A

Perjantai 29.10.

A A

A

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

A hyttinro6juliste rikinkeltainentaivasjuliste sykehatatilajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat