badmoms2bd

A BAD MOMS CHRISTMAS
Yhdysvallat, Kiina 2017

Ohjaus: Jon Lucas, Scott Moore
Käsikirjoitus: Jon Lucas, Scott Moore
Tuotanto: Suzanne Todd
Pääosissa: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn

1 tunti 30 minuuttia

Arjen rutiineista ja normeista irtautuvista 30-40-vuotiaista äideistä kertonut Bad Moms (2016) oli huono elokuva, mutta ei täysin toivon tekele. Sen sijaan sen jatko-osa A Bad Moms Christmas (joka tulee näin keväällä tallennelevitykseen Bad Moms 2 -nimellä) on riisuttu kaikesta hauskuudesta ja älykkyydestä, se on melkoinen rimanalitus. 

Ensimmäisen osan tapaan Jon Lucas ja Scott Moore ovat sekä ohjanneet että käsikirjoittaneet elokuvan. Jatko-osassa eletään periamerikkalaista kaupallista joulua, josta Amyn (Mila Kunis) perhe haluaisi eroon. Suunnitelma yksinkertaisesta joulusta romuttuu, kun Amyn äveriäs ja erittäin pinnallinen, rahalla kaiken korjaava äiti (Christine Baranski) saapuu kylään. Rivo Carla (Kathryn Hahn) puolestaan vahailee asiakkaidensa alapäitä päivät pitkät ja tapaa sitä kautta uuden ihastuksensa. Myös Carlan tuhlaileva hippiäiti (Susan Sarandon) tulee vierailulle. Hiirulainen Kiki (Kristen Bell) saa häntä parhaana ystävänään pitävän, erittäin läheisriippuvaisen Sandy-äitinsä (Cheryl Hines) riesakseen. Tyttäret päättävät ottaa joulun taas omaan haltuunsa.

Bad Moms 2:n kekseliäisyys ja hauskuus kiteytyy kohtaukseen, jossa äidit esitellään toisilleen ja Sarandon toteaa: "Olen Isis, kuten se terroristijärjestö". Repliikin, sen kirjoittajan ja sanojan suurimpia saavutuksiako? Samanlainen pöyristyttävän huono maku pätee elokuvan muihinkin "vitseihin", joista yksikään ei edes hymyilytä. Täydellisen mielikuvituksettomasti ja lahjattomasti ohjatun elokuvan toteutuksessa voi kehua teknisiä seikkoja, joista ammattilaiset ovat selvinneet ammattimaisesti.

1tahtea


LISÄMATERIAALI:

Ei lisämateriaalia.

BLU-RAY-JULKAISU:

Julkaisija: SF Studios
Tekstitys: Suomi, norja, tanska, ruotsi, ym.
Ääni: DTS-HD Master Audio 5.1 
Kuva: 16:9 (2.40:1)
Levyjä: 1

12u

dvdblu ray

Ensi-illat

Perjantai 22.10.

A A

A A

A A

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

A hyttinro6juliste rikinkeltainentaivasjuliste sykehatatilajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat