unthinkablebd

INCONCEIVABLE
Kanada 2017

Ohjaus: Jonathan Baker
Käsikirjoitus: Chloe King
Tuotanto: Jonathan Baker, Randall Emmett, George Furla, ym.
Pääosissa: Nicolas Cage, Gina Gershon, Faye Dunaway

1 tunti 45 minuuttia

Inconceivable sai Suomessakin uudeksi nimekseen Unthinkablen, joka on toki meikäläisten helpompi lausua ja kirjoittaa, mutta josta puuttuu elokuvan ainoa hauska vitsi. Inconceivable kun tarkoittaa sekä käsittämätöntä että hedelmätöntä naista, joista molemmista tämä elokuva kertoo.

Gina Gershonin ja Nicolas Cagen näyttelemä viisikymppinen erittäin varakas lääkäripariskunta on hiljattain saanut ensimmäisen lapsensa, kiitos modernin lääketieteen. Pariskunnan ystävä tutustuttaa heidät yksinhuoltajaäiti Katieen (Nicky Whelan), joka on selvästi mielipuoli. Lääkärit eivät moista huomaa, vaan tykästyvät naiseen, tekevät hänestä heidän uuden lastenhoitajansa ja antavat vierastalonsa naisen asuttavaksi. Vaikka anoppi (Faye Dunaway) haistaa palaneen käryä, ei kukaan osaa arvatakaan, minkälainen kaheli taloon on tullut.

Unthinkablen käsikirjoittaja Chloe Kingin aiemmasta filmografiasta löytyy Poison Ivy II:n ja B. Monkeyn kaltaisia elokuvia. Ohjaajana on ensikertalainen Jonathan Baker. Lopputulos on juuri sitä, mitä tällaiselta yhdistelmältä voi odottaa. Eipä tässä ole tosin mitään yritetykään, on vain haluttu kääriä hieman tuohta erittäin kliseisellä, mielikuvituksettomalla ja vailla mitään lahjakkuutta toteutetulla eroottisella jännärillä, josta puuttuu erotiikka ja jännitys.

Cagen rooli ei ole elokuvan suurin. Vaikka hän onkin viime vuodet tehtaillut toinen toistaan kehnompia filmejä, niin tämän kohdalla saattaa olla kyse jo uudesta pohjanoteerauksesta.

1tahtea


LISÄMATERIAALI:

Ei lisämateriaalia.

BLU-RAY-JULKAISU:

Julkaisija: Mis.Label
Tekstitys: Suomi, norja, tanska, ruotsi
Ääni: DTS-HD Master Audio 5.1, DD 5.1
Kuva: 16:9 (2.35:1)
Levyjä: 1

16u

dvdblu ray

Ensi-illat

Perjantai 22.10.

A A

A A

A A

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

A hyttinro6juliste rikinkeltainentaivasjuliste sykehatatilajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat