joshuominentuleedvd

IF TOMORROW COMES
Yhdysvallat 1986

Ohjaus: Jerry London
Käsikirjoitus: Carmen Culver
Tuotanto: Bob Markell
Pääosissa: Madolyn Smith, Tom Berenger, David Keith, Liam Neeson

5 tuntia 11 minuuttia (3 jaksoa)

Jerry Londonin ohjaama ja Sidney Sheldonin romaaniin pohjautuva Jos huominen tulee ei ole lainkaan hullumpi oman aikansa minisarjaksi. Kolmejaksoinen, mutta peräti yli viisi tuntia kestävä sarja on kyllä typerä, mutta erittäin viihdyttävä.

Madolyn Smith näyttelee kolmikymppistä Tracystä, jonka elämä äveriäitten ihmisten seurapiireissä vaihtuu aivan toisenlaiseen polkuun. Tracy päätyy syyttömänä vankilaan, vapautuu sieltä kuin Monopoli-pelissä ja etenee eri reittejä pitkin menestyksekkääksi huijariksi ja varkaaksi. Onnettomista olosuhteista huolimatta hän löytää onnen ja tajuaa elävänsä näiden vastoinkäymistenkin jälkeen parempaa elämää kuin mikä häntä seurapiireissä odotti.

Sarjan toinen päähenkilö on Tom Berengerin näyttelemä Jeff, huijari ja herrasmiesvaras, joka rakastuu ihan oikeasti rikkaaseen kauniiseen naiseen. Siinä missä lainkuuliaisesta Tracystä tulee rikollinen, niin Jeff yrittää nyt jättää rikollisen elämän ja pysyä kaidalla polulla. Sekään ei ole helppoa. Tracyn ja Jeffin tiet risteävät monta kertaa.

Kaiken lisäksi vielä touhussa ovat mukana David Keithin näyttelemä murhanhimoinen vakuutustutkija (järjetön roolihahmo) ja Liam Neesonin näyttelemä ranskalainen etsivä, joka puhuu kuin Vaaleanpunaisen pantterin roolihahmot.

Jos huominen tulee on varmasti ollut oman aikansa kalleimpia minisarjoja, vaikka se ei mikään Juuret olekaan. Käsikirjoitukseen ei ole niin paljon rahaa uhrattu: Sheldonin romaanista on syntynyt erittäin epäuskottava, epälooginen ja suorastaan naurettavankin tyhmä tarina. London, yksi aikansa parhaimmista tv-ohjaajista, pitää kuitenkin koko uskomattoman jutun niin hyvässä vauhdissa, että sarjan parissa viihtyy. Erityisen näyttävä on sarjan alkutekstijakso, joka on suora Bondin alkutekstijaksojen jäljitelmä.

1tahtea1tahtea1tahtea

 

LISÄMATERIAALI:

Ei lisämateriaalia.

 

DVD-JULKAISU:

Julkaisija: VLMedia / Majeng Media
Tekstitys: suomi, ruotsi, ym.
Ääni: Dolby Digital 2.0
Kuva: 4:3 (1,33:1), alkuperäinen
Levyjä: 3

12u

TALLENNEFORMAATIT:

dvd blu ray ultrahdlogo
kuvio kylla kuvio kylla  

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai

 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

nakemiinneuvostoliittojuliste viimeisetjuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja