creed2bd

CREED II
Yhdysvallat 2018

Ohjaus: Steven Caple Jr.
Käsikirjoitus: Sylvester Stallone, Juel Taylor; Sascha Penn, Cheo Hodari Coker (tarina)
Tuotanto: Sylvester Stallone, Kevin King-Templeton, Charles Winkler, Irwin Winkler, ym.
Pääosissa: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson

2 tuntia 10 minuuttia

Sylvester Stallonen näyttelemän nyrkkeilijäsankari Rocky Balboan tarina jatkui kolmisen vuotta sitten Ryan Cooglerin ohjaamassa Creed: The Legacy of Rockyssa (2015), jossa Rocky oli sivuosassa. Varsinaiseksi päähenkilöksi kirjoitettiin Rocky-sarjasta tutun Apollo Creedin poika, Adonis (Michael B. Jordan), jonka kautta elokuvasarjaan tehtiin sukupolvenvaihdos. Samalla päähenkilö vaihtui köyhyydestä rikkauksiin nousseesta valkoihoisesta miehestä rikkaassa perheessä kasvaneeseen mustaihoiseen mieheen. Molemmat ovat onnettomia muualla kuin nyrkkeilykehässä.

Creed II on hyvin samanlainen elokuva kuin sarjan ensimmäinenkin osa, eikä ohjaajaksi palkattu Steven Caple Jr. ole lainkaan hassumpi tarinankertoja. Elokuva etenee hyvin ja se on komea katsella, mutta samalla sen sisältö tuo liiaksi mieleen sarjan seitsemän edellistä osaa. Mitään uutta tämä ei taatusti tarjoa, ja päähenkilön ja hänen kuuroutuvan laulajatyttöystävänsä (Tessa Thompson) romanssikin nousee vähän turhan keskeiseen rooliin elokuvassa, joka muuten on hyvin kaukana todellisuudesta.

Stallone on nyt pienemmässä roolissa kuin ensimmäisessä Creedissä. Rocky IV:stä tuttu Dolph Lundgren palaa nyt rooliinsa Ivan Dragoksi, joka saapuu poikansa kanssa murskaamaan Creedin pojan.

1tahtea1tahtea1tahtea

 

LISÄMATERIAALI:

Ei lisämateriaalia.

 

BLU-RAY-JULKAISU:

Julkaisija: SF Studios
Tekstitys: suomi, ruotsi, ym.
Ääni: DTS-HD MAster Audio 5.1
Kuva: 2,39:1
Levyjä: 1

16u

TALLENNEFORMAATIT:

dvd blu ray ultrahdlogo
kuvio kylla kuvio kylla  kuvio kylla 

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai

 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

nakemiinneuvostoliittojuliste viimeisetjuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja