tragedygirlsbd

TRAGEDY GIRLS
Yhdysvallat 2017

Ohjaus: Tyler MacIntyre
Käsikirjoitus: Tyler MacIntyre, Chris Lee Hill, Justin Olson
Tuotanto: Anthony Hurt, Armen Aghaelan, ym.
Pääosissa: Brianna Hildebrand, Alexandra Shipp

1 tunti 34 minuuttia

Tragedy Girlsin nuoret ja aloittelevat tekijät ovat yrittäneet luoda satiirin nykyajasta, mutta hyvistä ideoista ja pyrkimyksistä huolimatta lopputulos jää puolivillaiseksi.

Elokuvan päähenkilöinä on kaksi opiskelijatyttöä, joille sosiaalinen media on henki ja elämä. Sosiaaliset asemat ja stereotypiat on käännetty päälaelleen: valkoihoinen Sadie (Brianna Hildebrand) asuu asuntovaunussa isänsä kanssa ja mustaihoinen McKayla (Alexandra Shipp) rikkaiden vanhempiensa isossa omakotitalossa. Internetin, sosiaalisen median ja kaiken muun pinnallisuuden turruttamat nuoret haluavat Tragedy Girls -nimiselle Twitter-tililleen mahdollisimman paljon seuraajia. Kun uneliaassa pikkukaupungissa riehuu nuoria naisia metsästävä sarjamurhaaja, tytöt ottavat miehen kiinni ja alkavat itse tehtailla murhia tämän nimissä. Hyvästä yrityksestä huolimatta tyttöjen tekemät murhat todetaan aina onnettomuuksiksi, eikä tämäkään keino saada julkisuutta tunnu johtavan mihinkään.

Pienellä rahalla tehty elokuva on ammattitaitoisesti kuvattu, mutta sen ääniraita on erittäin hiljainen ja miksaus täysin epäonnistunut. Ohjaaja Tyler MacIntyren ja käsikirjoittajakumppaneiden pyrkimys tehdä ajankohtaista satiiria nykynuorista kaatuu elokuvan arvoisten ideoiden puuttumiseen. Alkuasetelma on hyvä, mutta sen jälkeen kaikki on vain erilaisten kauhuelokuvien kliseiden kierrätystä omilla pienillä mausteilla. Välillä kuvissa on tunnelmaa ja Hildebrand on kiinnostava näyttelijä, mutta elokuvan tekijöillä ei ollutkaan niin paljon sanottavaa kuin he luulivat.

2tahtea


LISÄMATERIAALI:

Ei lisämateriaalia.

BLU-RAY-JULKAISU:

Julkaisija: Sandrew Metronome, maahantuoja Suomalainen elokuvakauppa
Tekstitys: Suomi, norja, tanska, ruotsi
Ääni: Dolby Digital 5.1
Kuva: 16:9 (2.35:1)
Levyjä: 1

16u

dvdblu ray

Ensi-illat

Keskiviikko 27.10.

A

Perjantai 29.10.

A A

A

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

A hyttinro6juliste rikinkeltainentaivasjuliste sykehatatilajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat