fightingwithmyfamilydvd

FIGHTING WITH MY FAMILY
Iso-Britannia, Yhdysvallat 2019

Ohjaus: Stephen Merchant
Käsikirjoitus: Stephen Merchant
Tuotanto: Stephen Merchant, Kevin Misher, Dwayne Johnson, ym.
Pääosissa: Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Dwayne Johnson

1 tunti 44 minuuttia

Brittikoomikko Stephen Merchant, joka ohjasi mainion Cemetery Junctionin (2010) yhdessä Ricky Gervaisin kanssa, tekee nyt soolo-ohjausdebyyttinsä tositapahtumiin pohjautuvalla Fighting with My Familylla

Show-painin maailmaan sijoittuva elokuva seuraa Sarayaa (Florence Pugh) joka on veljensä (Jack Lowden) kanssa perinyt vanhempiensa painiharrastuksen. Oikeastaan se ei ole linnassa istuneelle isälle (Nick Frost) tai äidillekään (Lena Headey) pelkkä harrastus, vaan elämäntapa. Vanhemmat toivovat lastensa yltävän ”korkeimpaan” mahdolliseen sarjaan, WWE:hen, joka takaisi laajan näkyvyyden ja kenties pääsyn pois köyhiltä kotiseuduilta – mutta myöskin vuosien työn täyttymyksen. Mutta kun kykyjenetsijä (Vince Vaughn) hyväksyy jatkoon vain Sarayaan ja veli jää rannalle ruikuttamaan, koko Amerikan-valloitus alkaa väärin ja katastrofi lähestyy.

Fighting with My Family on hyväntuulinen ja hyväntahtoinen elokuva, joka on viimeisen päälle sokeroitu ja silti välttää täydellisen imelyyden. Sarayaan veljen tarinassa on synkkyttääkin, mutta sitäkin käsitellään sentimentaalisesti ja montaasimaisesti. Ainoa, mitä ei ole kaunisteltu, on elokuvan kuvaus.

Perheen ja varsinkin vanhempien sympaattisuutta korostetaan; Frost onkin automaattisesti sympaattinen, mutta Headey tuntuu olevan täysin hukassa. Sen sijaan pääosaa näyttelevä Florence Pugh loistaa. Tässä roolissa hänessä on sitä samaa filmitähden karismaa ja itsevarmuutta kuin läpimurtoroolissaan Lady Macbethissa (2016).

1tahtea1tahtea1tahtea

 

LISÄMATERIAALI:

Ei lisämateriaalia.

 

DVD-JULKAISU:

Julkaisija: SF Studios
Tekstitys: suomi, ruotsi, ym.
Ääni: Dolby Digital 5.1
Kuva: 2,35:1
Levyjä: 1

12u

TALLENNEFORMAATIT:

dvd blu ray ultrahdlogo
kuvio kylla    

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai

 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

nakemiinneuvostoliittojuliste viimeisetjuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja