kauriinmetsastaja1stillRobert De Niro on Kauriinmetsästäjä.

Studio Canalin tallenteita alkaa lokakuusta lähtien jälleen ilmestyä pohjoismaisina julkaisuina, kun tanskalainen Soul Media ottaa ne levitykseensä. Syksyn julkaisuista kenties odotetuimpia ovat uudet 4K UHD-, Blu-ray- ja DVD-tallenteet Michael Ciminon Kauriinmetsästäjästä (1978) ja Rambo-elokuvasarjan kolmesta ensimmäisestä osasta. Ne ovat syksyn ainoat 4K-julkaisut Studio Canalin osalta.

Blu-ray- ja DVD-tallenteina tulevat uudelleen saataville Sam Peckinpahin Raivopäät (1978), Ralph Nelsonin Verinen sotilas (1970), Anthony Harveyn Leijona talvella (1968), Oliver Stonen The Doors (1991), Costa-Gavraksen Soittorasia (1989), Peter Howittin Johnny English (2003) ja Richard Curtisin Rakkautta vain (2003). Pelkkänä DVD-tallenteena ilmestyvät David Lynchin Elefanttimies (1980) ja John Guillerminin Kuolema Niilillä (1978).

Mainitut tallenteet julkaistaan loka–joulukuussa. Soul Median tallenteiden täkäläinen jakelija on Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy.

Viidellä Oscarilla palkittu Kauriinmetsästäjä keräsi Suomen elokuvateattereissa lähes 395 000 katsojaa. Pian sen jälkeen Suomeen tuli Francis Ford Coppolan oma Vietnamin sodan kuvaus Ilmestyskirja. Nyt (1978), joka puolestaan tulee joulukuussa uutena Final Cut -versiona Suomessa teatterilevitykseen. Alkuvuodesta 2020 se julkaistaan ainakin Blu-ray-tallenteena.

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai

 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

nakemiinneuvostoliittojuliste viimeisetjuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja