peruna1still
Perunaa tarjoillaan vasta loppuvuodesta. Kuva: Yellow Film & TV

Joona Tenan ohjaaman ja Pekko Pesosen käsikirjoittaman Perunan ensi-ilta siirtyy loppuvuoteen vielä ilmoittamatta jääneelle päivälle. Yellow Film & TV Oy:n kahdella miljoonalla eurolla tuottaman epookkikomedian piti tulla teattereihin 14. lokakuuta, mutta nyt se on lokakuussa nähtävissä vain tilausnäytöksinä.

Perunan levityksestä vastaa SF Studios, jonka levitykseen on tulossa myös Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvan uudistettu versio. Sen ensi-illan piti olla syyskuun alussa, mutta ensi-illan siirtymisestä ilmoitettiin elokuun puolivälissä. Finland Cinematic Oy:n tuottaman animaatioelokuvan uutta ensi-iltapäivää ei ole ilmoitettu.

SF Studios oli viime vuonna katsojaosuuksissa mitattuna Suomen suurin elokuvien levitysyhtiö. Tällä hetkellä sillä on levityksessä muun muassa Christopher Nolanin Tenet, korona-ajan ainoa hittielokuva. Tänään SF Studios laskee levitykseen kotimaisen Lost Boys -dokumentin, jonka jälkeen yhtiön ensi-illoissa tulee yli kuukauden tauko, ennen kuin Cary Fukunagan ohjaama uusi Bond-elokuva No Time to Die tulee teattereihin 12. marraskuuta.

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai 30.10.

comeplayjul theboy2juliste

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

viimeisetjuliste naurunvarjollajuliste fuckingwithnobodyjuliste tunturintarinajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja