heinahattuvilttitossurubensinveljekset3still
Janne Kataja ja Aku Hirviniemi konstaapeleina Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvassa (2017). Kuva: Yellow Film & TV Oy

Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuvan tuotannon alkamisesta ja näyttelijävalinnoista tiedotettiin tänään. Saman tiedotteen monien muiden medioiden tapaan saaneen Iltalehden jutussa huomautetaan, että sarjan edellisessä osassa Rillirouskua näytellyttä Aku Hirviniemeä ei nyt elokuvassa nähdä. Otsikkoa myöten juttu vihjaa, että näyttelijän vaihtumiseen olisi syynä käsittelyssä oleva oikeusjuttu, jossa Hirviniemi on syytettynä.

"Sitä ei ole tiedotettu, onko Hirviniemi alun perinkään ollut halukas jatkamaan lastenelokuvasarjassa", Iltalehden jutussa sanotaan.

Ei tiedotettukaan.

Iltalehdellekin tiedoksi, että Hirviniemi näyttelee Seinäjoen kaupunginteatterissa Monty Pythonin Spamalot-musikaalissa, jonka ensi-ilta on heinäkuun 6. päivänä. Yleensä ennen ensi-iltaa näytelmiä on tapana harjoitella, ja jos on näytelmäharjoituksissa kiinni Seinäjoella, niin silloin ei voi samanaikaisesti pääkaupunkiseudulla filmata.

Ensi-illat

Perjantai 16.8.

onceuponatimeinhollywoodjuliste pakomuurintakaajul

innadeyardjul

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

veeranmaaginenelamajuliste olensuomalainenjuliste tottumiskysymysjuliste marianparatiisijuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja