hotelmumbai1still
Hotel Mumbai. Kuva: Sandrew Metronome

Perinteikkään Sandrew Metronomen toiminta loppui Suomessa 2010-luvun alkupuolen yrityskauppojen jälkeen, mutta yhtiö on kuitenkin pysynyt pystyssä ja jatkanut toimintaansa elokuvien tallenne- ja VOD-levittäjänä. Tanskassa päämajaa pitävä yhtiö on nyttemmin aloittanut uudelleen myös elokuvien teatterilevityksen, ja ensimmäisenä Sandrew'n katalogista Suomeen tulee Anthony Marasin ohjaama Hotel Mumbai, jonka pääosia Dev Patel ja Armie Hammer näyttelevät.

Hotel Mumbain varsinaisen levityksen Suomessa hoitaa B-Plan Distribution. Ensi-ilta on kesäkuun 7. päivänä.

– Toistaiseksi B-Plan on sopinut vain Hotelli Mumbain levityksestä Suomessa. Kyseessä on siis eräänlainen pilottihanke, B-Planin Peter Toiviainen kertoo.

Sandrew Metronomen DVD- ja Blu-ray-tallenteiden täkäläisestä maahantuonnista ja levityksestä vastaa Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy. Uusien hankintojen lisäksi Sandrew Metronome omistaa myös yhtiön aiempaa katalogia, pääosin 2000-luvun alkupuolen elokuvia, kuten Perikadon (2004) ja Brokeback Mountainin (2005).

B-Plan Distribution on pääasiassa levittänyt kotimaisia elokuvia, joista viimeisimmäksi Juha Lehtolan Ihmisen osan ja Aleksi Salmenperän Tyhjiön.

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai

 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

nakemiinneuvostoliittojuliste viimeisetjuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja