hotelmumbai1still
Hotel Mumbai. Kuva: Sandrew Metronome

Perinteikkään Sandrew Metronomen toiminta loppui Suomessa 2010-luvun alkupuolen yrityskauppojen jälkeen, mutta yhtiö on kuitenkin pysynyt pystyssä ja jatkanut toimintaansa elokuvien tallenne- ja VOD-levittäjänä. Tanskassa päämajaa pitävä yhtiö on nyttemmin aloittanut uudelleen myös elokuvien teatterilevityksen, ja ensimmäisenä Sandrew'n katalogista Suomeen tulee Anthony Marasin ohjaama Hotel Mumbai, jonka pääosia Dev Patel ja Armie Hammer näyttelevät.

Hotel Mumbain varsinaisen levityksen Suomessa hoitaa B-Plan Distribution. Ensi-ilta on kesäkuun 7. päivänä.

– Toistaiseksi B-Plan on sopinut vain Hotelli Mumbain levityksestä Suomessa. Kyseessä on siis eräänlainen pilottihanke, B-Planin Peter Toiviainen kertoo.

Sandrew Metronomen DVD- ja Blu-ray-tallenteiden täkäläisestä maahantuonnista ja levityksestä vastaa Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy. Uusien hankintojen lisäksi Sandrew Metronome omistaa myös yhtiön aiempaa katalogia, pääosin 2000-luvun alkupuolen elokuvia, kuten Perikadon (2004) ja Brokeback Mountainin (2005).

B-Plan Distribution on pääasiassa levittänyt kotimaisia elokuvia, joista viimeisimmäksi Juha Lehtolan Ihmisen osan ja Aleksi Salmenperän Tyhjiön.

Ensi-illat

Keskiviikko 17.5.

johnwick3juliste

Perjantai 10.5.

uglydollsjul budapestinauringonlaskujuliste 

pitkaperjantaijuliste

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

elvisjaonervajuliste angrybirds2teaserjul aatosjaaminejuliste veeranmaaginenelamajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja