joshuominentuleedvd

VLMedia maahantuo keväällä uudet DVD-tallenteet seitsemästä 1980- ja 1990-lukujen yhdysvaltalaisesta tv-sarjasta, jotka ovat Taiteilijan tytär (1984), Teheran eli On Wings of Eagles (1986), Jos huominen tulee (1986), Paluu Eedeniin – tarina jatkuu (1986), Timanttidynastia (1984), Sydänyön muistot (1991) ja Mikään ei ole ikuista (1995).

Kaikki sarjat on julkaistu Suomessa DVD:llä aiemminkin. Jo aiemmin ilmestyneiden Polttouhrit- ja Sodan tuulet -sarjojen uusintajulkaisujen tapaan uudet DVD-julkaisut lienevät kuvanlaadultaan identtisiä vanhempien julkaisujen kanssa.


Burt Lancasterin viimeisiä ja Liam Neesonin alkupään töitä

Ken Follettin romaaniin pohjautuvan Teheranin pääosassa nähdään legendaarinen Burt Lancaster, yksi kaikkien aikojen suurimmista filmitähdistä. Kaksiosaisen tv-sarjan on ohjannut Andrew V. McLaglen, joka tuli tunnetuksi John Waynen 1960- ja 1970-lukujen elokuvien luotto-ohjaajanaMcLaglen ohjasi myös Villihanhet (1978), Kaappauksen Pohjanmerellä (1980) ja Merten sudet (1980).

Sidney Sheldonin romaaniin pohjautuva kolmiosainen Jos huominen tulee -sarjan päärooleja näyttelevät Madolyn Smith, Tom Berenger, David Keith ja Liam Neeson. Myös Timanttidynastia, pääosassa Dyan Cannon, ja Brooke Shieldsin tähdittämä Mikään ei ole ikuista pohjautuvat Sheldonin romaaneihin.

Stefanie Powers, Stacy Keach ja Lee Remick näyttelevät pääosia Taiteilijan tyttäressä. Sydänyön muistojen tähtinä nähdään Jane Seymour ja Omar Sharif.

Ensi-illat

Perjantai 28.2.

erityisetjuliste eramaankutsujuliste

theinvisiblemanjuliste sonicthemoviejuliste

uskomatonluolapelastusjuliste

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

elamaakuolemanjalkeenjuliste aikajonkasainjuliste2 nakemiinneuvostoliittojuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja