Juha Lehtolan ohjaaman ja Kari Hotakaisen samannimiseen romaaniin pohjautuvan Ihmisen osan juliste on julkaistu tänään ja se on nähtävissä alla. Bufo Oy:n tuottama ja sen sisaryhtiö B-Plan Distributionin levittämä elokuva saa ensi-iltansa joulukuun 21. päivänä.

Vuonna 2009 ilmestyneen romaanin filmatisointioikeudet olivat alkujaan Kinotar Oy:llä, joka tuotti Hotakaisen Juoksuhaudantie-romaanin filmatisoinnin vuonna 2004. Ihmisen osan ohjaajaksi kiinnitettiin ensin Veikko Aaltonen ja myöhemmin Juha Lehtola, joka tuotantoyhtiön vaihduttuakin pysyi elokuvan ohjaksissa. Lehtola on käsikirjoittanut elokuvasovituksen yhdessä Hotakaisen ja Leo Viirretin kanssa.

Ihmisen osan on kuvannut J-P Passi, leikannut Samu Heikkilä ja lavastanut Otso Linnalaakso. Äänisuunnittelusta vastaa Karri Niinivaara, pukusuunnittelusta Roosa Marttiini, maskeeraussuunnittelusta Pia Mikkonen ja musiikista tanskalainen Halfdan E. Tuottajina toimivat Mark Lwoff ja Misha Jaari sekä osatuottajina Smile Entertainmentin Timo T. Lahtinen ja Teemu E. T. Lahtinen.

 

ihmisosajuliste 1000

ILMOITUS

banneri suom

ILMOITUS

Ensi-illat

Keskiviikko 26.6.

lemmikkiensalainenelama2jul annabellecomeshomejul

Perjantai 28.6.

yesterdayjul 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

poikajailves19juliste pelikaanimies19juliste angrybirds2teaserjul aatosjaaminejuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja