mammamia2still
Lily James elokuvassa Mamma Mia! Here We Go Again. Kuva: Finnkino

Ol Parkerin ohjaama Mamma Mia! Here We Go Again on kerännyt Suomessa vajaan kolmen viikon aikana jo 204 339 katsojaa. Lily Jamesin, Amanda Seyfriedin, Meryl Streepin ja kumppaneiden tähdittämä ensemble-musikaalikomedia on jatkoa kymmenen vuotta sitten valmistuneelle Mamma Mia!:lle. ABBA:n musiikin ympärille rakennettu, samannimiseen menestysmusikaaliin pohjautuva elokuva keräsi Suomessa 404 112 katsojaa. Phyllida Lloydin ohjaama Mamma Mia! on Suomen virallisen katsojatilastoinnin ajan katsotuin naisen ohjaama elokuva.

Tämän viikon aikana myös toinen virstanpylväs saavutettiin, kun Genndy Tartakovskin ohjaama animaatioelokuva Hotel Transylvania 3: Monsterit matkalla ylitti 100 000:n katsojan rajan. Vuonna 2012 valmistunut sarjan ensimmäinen osa sai vain 34 380 katsojaa, mutta kaksi vuotta myöhemmin ensi-iltaan tullut jatko-osa menestyi huomattavasti paremmin ja keräsi 88 538 katsojaa.

Vuoden 2018 ensi-illoista yksitoista on saavuttanut 100 000:n katsojan rajan. Toistaiseksi vuoden katsotuin ensi-ilta on Anthony ja Joe Russon ohjaama Avengers: Infinity War, jolla on koossa 232 647 katsojaa.

Ensi-illat

Perjantai 28.2.

erityisetjuliste eramaankutsujuliste

theinvisiblemanjuliste sonicthemoviejuliste

uskomatonluolapelastusjuliste

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

elamaakuolemanjalkeenjuliste aikajonkasainjuliste2 nakemiinneuvostoliittojuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja