Naisia, viinaa, kirosanoja ja miesten välistä ystävyyttä. Siinä näyttävät olevat Lauri Nurksen uuden elokuvan tärkeimmät ainekset. Näyttelijänä paremmin tunnettu Nurkse debytoi ohjaajana loppuvuodesta 2007 ensi-iltansa saaneella Sooloilulla, joka oli kaukana täysosumasta, mutta onnistui kuitenkin olemaan jotakin, mitä harvat komediat ovat: hauska. Sen huomasi myös yleisö, kun katsojia filmi sai yli 185 000. Sen jälkeen ohjaaja siirtyi tekemään Yleisradiolle 1960-luvulle sijoittuvaa Uutishuone-draamasarjaa.

25. joulukuuta ensi-iltansa saa Veijarit-niminen komediafilmi, Nurksen toinen elokuvaohjaus. Katri Mannisen (FC Venus) käsikirjoittama ja Jesse Fryckmanin (Sauna, Reindeerspotting) tuottama filmi on "rosoisen urbaani tarina kahden miehen ystävyydestä, Sakusta ja Ässästä, ja heidän epätoivoisesta yrityksestään elää jokainen hetki täysillä. Vältelläkseen normaalia elämää keinolla millä hyvänsä ja tunteakseen itsensä ikuisesti nuoriksi, kaverukset yllyttävät toinen toistaan yhä hulluimpiin temppuihin. Saku ja Ässä hurmaavat naisia sukkeluudella, selvittävät ongelmat nyrkeillä, eivätkä murehdi tulevaisuudesta. Kaikki kuitenkin muuttuu..."

Filmin päärooleissa nähdään Mikko Leppilampi ja Antti Luusuaniemi yhdessä naiskauneutta edustavien Pihla Viitalan ja Malla Malmivaaran kanssa.

Lähde: Bronson Club | Kuva: Nordisk Film

Ensi-illat

Perjantai 17.9.

A A

A A

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

A A A A

Lisää kotimaisia ensi-iltoja

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat