Aleksi Mäkelän (Pahat pojat, Matti, Vares) ohjaamasta Rööperi-elokuvasta on julkaistu uusi juliste. Julisteessa on myös lisänimi Alan miehet pudotettu pois ja mainoslauseeksi on lisätty "Rikollisen hyvä elokuva". Elokuvan pääosissa nähdään Samuli Edelmann, Peter Franzen, Jasper Pääkkönen, Kari Hietalahti, Juha Veijonen ja Käsky- ja Ganes-elokuvista tuttu uusi kasvo Pihla Viitala.

Elokuva on kuvattu maalis-, kesä- ja heinäkuussa vuonna 2008, ensi-ilta on tammikuussa 2009. Ohjauksesta vastaa Aleksi Mäkelä Marko Leinon käsikirjoituksesta, jonka Leino on tehnyt Harri Nykäsen ja Tom Sjöbergin alkuperäisromaanin pohjalta. Filmin tuotannosta vastaa Markus Selin ja Solar Films.

Kyseessä on kolmas Solar Filmsin tuottama elokuva, joka pohjautuu rikosaiheiseen kirjaan. Aikaisemmat filmit Vares ja V2 - Jäätynyt enkeli olivat molemmat menestyksiä; viime vuonna julkaistu V2 keräsi 193 000 katsojaa ollen vuoden toiseksi menestynein kotimainen, ensimmäinen Vares oli puolestaan vuoden katsotuin kotimainen vuonna 2004 lähes 201 000 katsojalla.

 

Lähde: Solar Films, kuvat Solar Films / Jan Granström

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Keskiviikko 28.7.

petterikaniinijulisteuusi

Perjantai 30.7.

petterikaniinijulisteuusi petterikaniinijulisteuusi

petterikaniinijulisteuusi

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

luokkakokous3jul perunajuliste2 sihjajuliste lapinlahtijul

Lisää kotimaisia ensi-iltoja