queenofthedesert
Nicole Kidman elokuvassa Queen of the Desert. Benaroya Pictures.

Scanbox Entertainment on aloittanut yhteistyön tanskalaisen Mis.Labelin kanssa, jonka DVD-julkaisuja Scanbox alkaa tuoda suomalaisille markkinoille. Huhti–kesäkuussa julkaistaan ensimmäiset seitsemän tallennetta, joista kuusi on näytelmäelokuvia ja yksi dokumenttielokuva. Scanbox jatkaa entiseen tapaansa myös omien elokuviensa sekä Cinema Mondon hankintojen tallennelevittäjänä.

Mis.Labelin tulevista julkaisuista huomattavin on Werner Herzogin ohjaama Queen of the Desert (2015), Berliinin filmifestivaaleilla kylmän vastaanoton saanut tositarina tutkimusmatkailija Gertrude Bellistä. Elokuvan pääosia näyttelevät Nicole Kidman, James Franco, Damian Lewis, Robert Pattinson ja Jenny Agutter.

The Asylum (2014), alkuperäiseltä nimeltään Stonehearst Asylum, on Edgar Allan Poen novelliin pohjautuva kauhutrilleri, jonka pääosissa nähdään Kate Beckinsale, Jim Sturgess, David Thewlis, Brendan Gleeson, Ben Kingsley ja Michael Caine. Mel Gibsonin tuottaman elokuvan on ohjannut Brad Anderson (The Machinist), jonka edellisistä ohjaustöistä myös Transsiberian (2006), Vanishing on 7th Street (2010) ja The Call (2013) tulivat Suomessa suoraan tallennelevitykseen.

Exposed (2016) puolestaan on tuore Keanu Reevesin tähdittämä draamaelokuva, jonka ohjaaja Gee Malik Linton otti nimensä pois elokuvan ohjauskrediiteistä oltuaan tyytymätön tuottajien toimintaan. Andrew Renzin The Benefactorin (2015) päärooleja näyttelevät Richard Gere ja Dakota Fanning. Mis.Labelin julkaisuja ovat myös Diane Bellin ohjaama Bleeding Heart (2015), pääosassa Jessica Biel, ja Keith Parmerin Swelter (2014) tähtenään Jean-Claude Van Damme.

Mainituista elokuvista vain Exposed julkaistaan DVD:n lisäksi myös Blu-ray-tallenteena.

 

zforzachariah
Z for Zachariah -elokuvan Margot Robbie. Kuva: Silver Reel.

Scanbox Entertainmentin julkaisee huhti–kesäkuussa myös runsaasti omia tallennejulkaisujaan, mukana mm. teatterilevityksessä nähdyt Carol, Youth ja The Hateful Eight. Suoraan tallennelevitykseen ovat tulossa Ryan Goslingin debyyttiohjaus Lost River (2014), Steve C. Millerin ohjaama Bruce Willis -toimintaelokuva Extraction (2015), Anna Bodenin ja Ryan Fleckin ohjaama Mississippi Grind (2015), pääosissa Ryan Reynolds ja Ben Mendelsohn, Craig Zobelin ohjaama Z for Zachariah (2015) tähtinään Chiwetel Ejiofor, Margot Robbie ja Chris Pine, Michel Hazanaviciuksen (The Artist) ohjaama The Search (2014) sekä Joe Danten Burying the Ex (2014).

ILMOITUS

banneri suom

ILMOITUS

Ensi-illat

Keskiviikko 26.6.

lemmikkiensalainenelama2jul annabellecomeshomejul

Perjantai 28.6.

yesterdayjul 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

poikajailves19juliste pelikaanimies19juliste angrybirds2teaserjul aatosjaaminejuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja