DA ALI G SHOW
Iso-Britannia/Yhdysvallat 2000-2003

Ohjaus: Useita eri ohjaajia
Käsikirjoitus: Useita eri käsikirjoittajia
Tuotanto: Dan Mazer
Pääosissa: Sacha Baron Cohen

5 tuntia 42 minuuttia


Kansainvälisesti tunnetun koomikon Sacha Baron Cohenista teki vuonna 2006 ensi-iltansa saanut Borat, josta tuli maailmanlaajuinen sensaatio. Yleisöä tulvi elokuvateattereihin, DVD-julkaisu meni hyvin kaupaksi ja one-linerit jäivät elämään. Universal-studio uskoi Cohenin pystyvän tekemään samanlaisen hitin myös toisesta luomastaan hahmosta, homosta itävaltalaisesta muotitoimittaja Brunosta. Toisin kuitenkin kävi, vaikka filmi ei suoranaisesti flopannutkaan.

Finnkinon julkaisema neljän DVD:n boxi Ali G ja Bruno palauttaa ihmisten mieliin sen, mistä kaikki oikein sai alkunsa. Brittiläissyntyisen Cohenin kulttisuosiota nauttivat Ali G in da USA ja Da Ali G Show olivat lyhytikäisiä, mutta sitäkin hauskempia, valtavaa myötähäpeää herättäviä televisiosarjoja. Sarjan keskiössä on Cohenin esittämä harvinaisen tyhmä Ali G -niminen ”gangsta”, joka show’ssaan haastattelee erilaisia ihmisiä mitä erikoisimpia asioita koskien. Siinä samalla päästään seuraamaan Brunon ja Boratin seikkailuja.

Rooleissa nähdään tietysti Cohen itse, joka tekee uskomattoman vakuuttavaa työtä erityisesti Boratina ja Ali G:nä. Nopeasti tilanteisiin reagoiva Cohen ei pelkää nolata itseään, joka tekee jaksoista suorastaan kiusallista katsottavaa. Suurin osa ”sketseistä” (jotka eivät ole käsikirjoitettuja vaan lähes dokumentaarisia) ovat uskomattoman hauskoja, mutta ne herättävät niin suurta myötähäpeää, että niitä on hauskuudesta huolimatta hieman vaikea katsoa.

Neljän DVD:n boxi pitää sisällään kuusi jaksoa sekä Ali G in da USA:sta että Da Ali G Show -sarjasta. Katseltavaa on noin kuuden tunnin verran.LISÄMATERIAALI

Ei lisämateriaalia.

DVD-JULKAISU

Julkaisija:
Finnkino
Tekstitys:
Suomi
Ääni:
Dolby Digital Stereo
Kuva:
16:9, 4:3
Levyjä:
4
Ikäraja:
15

Kiitokset arvostelukappaleesta Finnkinolle!

 

 

 


Osta tämä elokuva

 | 

Ensi-illat

Keskiviikko 22.5.

aladdinjuliste

Perjantai 24.5.

phenomenajul ternetninjajul

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

elvisjaonervajuliste angrybirds2teaserjul aatosjaaminejuliste veeranmaaginenelamajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja